ukenru
kmda-rishennya-pro-robotu-gromadskogo-transportu-u-kiyevi-ukhvalyat-22-bereznya

КМДА: рішення про роботу громадського транспорту у Києві ухвалять 22 березня

 • 20528 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Обмеження, які діють в "червоній" зоні столиця запровадила ще 18 березня рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС. Вони почали діяти вже сьогодні. Проте остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві буде ухвалене в понеділок, 22 березня. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає УНН із посиланням на пресслужбу установи.

Цитата: 

"Позиція міста у цьому питанні чітка – громадський транспорт має працювати! Звичайно, з урахуванням карантинних правил та обмежень. Бо зупинка транспорту призведе до колапсу в місті", – наголосив Микола Поворозник.

Деталі

Він нагадав, що обмеження, які діють в "червоній" зоні столиця запровадила ще 18 березня рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС. Вони почали діяти вже сьогодні.

За словами Миколи Поворозника, остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві буде ухвалене в понеділок, 22 березня.

Доповнення 

Кабінет міністрів України перегляне обмеження щодо функціонування громадського транспорту в регіонах, які потрапили до "червоної" зони епідемічної небезпеки.

Українські Національні Новини

Суспільство