kanada-poobitsiala-vydilyty-500-mln-kanadskykh-dolariv-na-viiskovu-dopomohu-ukraini

Канада пообіцяла виділити 500 млн канадських доларів на військову допомогу Україні

 • 107535 переглядiв

Канада пообіцяла Україні медичну допомогу та новий пакет військової підтримки на суму 500 мільйонів канадських доларів, про що говорили президент Зеленський та прем'єр-міністр Трюдо на саміті НАТО.

Канада пообіцяла медичну допомогу та новий пакет військової підтримки на 500 млн канадських доларів. Про це повідомляє Офіс Президента України, передає УНН.

Деталі

Під час зустрічі на полях саміту НАТО у Вашингтоні Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо рішуче засудили нещодавню ракетну атаку країни-терористки по Україні. Очільник уряду Канади наголосив на готовності його країни надати необхідну медичну підтримку постраждалим унаслідок російського удару по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві.

Джастін Трюдо також анонсував новий додатковий пакет військової підтримки для України в обсязі 500 мільйонів канадських доларів.

Для наших людей дуже важливо чути це. Дякую вам за допомогу, за додатковий оборонний пакет. Це посилить наших героїв на полі бою

- заявив Володимир Зеленський.

Лідери також обговорили розвиток оборонних потреб України та співпрацю в межах міжнародних коаліцій. Зеленський висловив необхідність розширення тренувальних місій для українських пілотів, а також обговорив можливість навчання українських льотчиків на канадських авіасимуляторах.

Зеленський обговорив спільні проекти зі Словаччиною11.07.24, 03:28

Популярні

Новини по темі

Зеленський обговорив спільні проекти зі Словаччиною

 • 93133 переглядiв

На Львівщині працює ППО

 • 19862 переглядiв