ia-duzhe-zvorushenyi-odeskyi-feldsher-podiakuvav-za-pidtrymku-i-zaiavyv-shcho-ne-bude-karaty-hore-blohera-za-tskuvannia

"Я дуже зворушений": одеський фельдшер подякував за підтримку і заявив, що не буде карати горе-блогера за цькування

 • 13334 переглядiв

Фельдшер швидкої медичної допомоги Юрій Луньов, якого днями безпідставно звинуватили у пияцтві, подякував людям за підтримку. Особливу подяку висловив очільнику Одеської облдержадміністрації Олегу Кіперу, який публічно заступився за нього, передає УНН.

Я хочу подякувати людям, які підтримали мене у цю неприємну ситуацію. Перш за все хочу подякувати Олегу Кіперу за те, що він підтримав мене, не залишив це питання осторонь. Дякую вам, шановний Олег Кіпер

- заявив він. 

Також Луньов подякував Департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації, керівництву Центру екстреної меддопомоги та профспілці.

 Я дуже зворушений, читаю всі коментарі і для мене це велика підтримка

 - додав він.

Стосовно "пацієнта", який викликав швидку і безпідставно звинуватив Луньова у пияцтві - фельдшер зазначив: "Бог їм суддя, я їх карати не буду".

Нагадаємо

Днями, не розібравшись у ситуації, фельдшера швидкої медичної допомоги Юрія Луньова публічно звинуватили в нібито пияцтві, через особливості його мовлення, що є наслідком раніше перенесеного інсульту.

За фельдшера публічно вступився очільник обладміністрації Кіпер, назвавши "диванними експертами" тих, хто огульно цькував Юрія в соцмережах. Він зауважив, що фельдшер має 30 річний стаж і заслуговує на повагу.

Популярні

Новини по темі

Іран тимчасово скасував всі авіарейси

 • 13042 переглядiв

Хмарно з дощем: яка погода очікує Київщину 7 жовтня

 • 13643 переглядiв