hlava-mzs-polshchi-zaklykav-ssha-rozblokuvaty-paket-dopomohy-ukraini-ta-izrailiu

Глава МЗС Польщі закликав США розблокувати пакет допомоги Україні та Ізраїлю

 • 28137 переглядiв

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський закликав Конгрес США розблокувати пакет допомоги Україні та Ізраїлю після нічної атаки Ірану на ізраїльську територію.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський закликав Конгрес США розблокувати пакет допомоги Україні та Ізраїлю на тлі нічної атаки Ірану на ізраїльскі території, повідомляє УНН

Браво Ізраїлю, за відбиття масштабної іранської повітряної атаки з кількох напрямків. Тепер було б корисно посилити протиракетну оборону Ізраїлю і оснастити аналогічними системами Україну. Найпростіший спосіб - розблокувати пакет допомоги Україні та Ізраїлю

- написав Сікорський у соцмережі X.

Доповнення 

Аналітики Інституту вивчення війни ISW заявили, що схема іранської атаки на Ізраїль у ніч на 14 квітня схожа на удари, які росія неодноразово завдавала по Україні. 

Керівництво республіканців у Палаті представників  США оголосило в суботу, що голосуватиме наступного тижня за законопроєкт про допомогу Ізраїлю через напад зі сторони Ірану. Проте, який саме документ буде розглянуто - невідомо. 

Нагадаємо 

Іран вночі запустив по Ізраїлю 170 безпілотників, 30 крилатих ракет і 120 балістичних ракет. ЦАХАЛ заявляє про збиття 99% цілей.

Популярні

Новини по темі