hlava-mzs-naholosyv-shcho-mizhnarodne-pravo-dozvoliaie-ukraini-zavdavaty-udariv-po-viiskovykh-tsiliakh-u-rf

Глава МЗС наголосив, що міжнародне право дозволяє Україні завдавати ударів по військових цілях у рф

 • 24923 переглядiв

Міністр закордонних справ України заявив, що міжнародне право дозволяє Україні завдавати ударів по законних військових цілях на території РФ. Він закликав партнерів дозволити Києву бити у відповідь.

Міжнародне право дозволяє Україні завдавати ударів по законних військових цілях на території росії. Заявив міністр закордонних справ України Андрій Сибіга, та закликав партнерів дозволити Києву бити у відповідь, передає УНН.   

Країна, що захищається від агресії відповідно до статті 51 Статуту ООН, не може бути обмежена у захисті. Міжнародне право дозволяє Україні завдавати ударів по законних військових цілях на території РФ. Дозвольте Україні бити у відповідь і захистити життя

- написав Сибіга в Х.

Затягування з дозволом для України на використання далекобійної зброї: Зеленський пояснив наслідки05.09.24, 16:26

Доповнення  

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на сьогодні лише чотири країни надають або спроможні надати Україні саме ту далекобійну зброю, яка здатна допомогти вигнати росію з української території та зберегти життя цивільних.

Міністр оборони США Ллойд Остін вважає, що в України вже є значні власні можливості атакувати цілі, які виходять за можливості ATACMS чи Storm Shadow. Також рф перенесла свої літаки, які вони  використовують для КАБів, за межі радіуса дії ATACMS. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили оборони збили 15 "шахедів" та одну ракету Х-59

     • 18875 переглядiв