henshtab-okupanty-zbilshyly-kilkist-atak-na-kharkivskomu-napriamku-vidbuvaiutsia-boi-v-raioni-chasovoho-yaru

Генштаб: окупанти збільшили кількість атак на Харківському напрямку, відбуваються бої в районі Часового Яру

 • 24137 переглядiв

Російські війська збільшили кількість атак на Харківському напрямку, бої тривають у районі Часового Яру, Воздвиженки, Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола та Макарівки.

На фронті з початку доби відбулось 90 зіткнень. Російські війська збільшили кількість атак на Харківському напрямку.  На Краматорському напрямку відбуваються бої в районі Часового Яру. На Покровському напрямку війська рф вже здійснили 29 штурмових дій за сьогодні, йдеться у зведені Генштабу станом на 16:00 30 червня ,передає УНН

Від початку доби на фронті відбулося 90 бойових зіткнень. Сили оборони зупиняють ворога та руйнують його плани

- йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу, ситуація за напрямками наступна: 

Окупанти збільшили кількість атак на Харківському напрямку. Відбито п’ять спроб просунутися в бік наших позицій. Активних бойових дій наразі немає.

Схожа ситуація на Куп’янському напрямку, де агресор штурмував з початку доби п’ять разів. Інша активність ворога відсутня.

Лиманський напрямок. Уже дев’ять штурмових дій агресора за сьогодні. Ворог діяв в районах Невського та Торського, два боєзіткнення в районі Невського ще тривають.

На Краматорському напрямку відбуваються бої в районі Часового Яру. Всього уже шість разів окупанти атакували на даному напрямку, чотири штурми ще продовжуються.

На Торецькому напрямку ворог застосував авіацію. Завдано ударів КАБ в районах Нью-Йорка, Залізного та Торецька.

На Покровському напрямку агресор атакує в районах Воздвиженки, Новоолександрівки, Євгенівки та Сокола. Всього 29 штурмових дій за сьогодні, з них шість ще тривають.

На Времівському напрямку триває бій в районі Макарівки.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

"Сили оборони адекватно реагують на дії загарбників, вживають необхідні заходи для стабілізації обстановки", - зауважили в Генштабі.

Найбільша проблема з КАБами: потрібні далекобійні рішення проти аеродромів, де стоять військові літаки рф - Зеленський30.06.24, 16:05

Популярні

Новини по темі

рф влучила КАБом по Харкову, виникла пожежа

 • 15688 переглядiв

У Харкові пролунав вибух

 • 18801 переглядiв