ukenru
henshtab-47-boiovykh-zitknen-za-dobu-naibilshe-na-bakhmutskomu-ta-novopavlivskomu-napriamkakh

Генштаб: 47 бойових зіткнень за добу, найбільше на Бахмутському та Новопавлівському напрямках

 • 33421 переглядiв

За минулу добу на українському фронті відбулося 47 бойових зіткнень, при цьому бойовики наступали на шести напрямках, найактивніше - на Бахмутському та Новопавлівському.

47 бойових зіткнень відбулось впродовж доби на українському фронті. Загарбники сунуть на шести напрямках. Найактивніше на Бахмутському та Новопавлівському. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Протягом доби зафіксовано 47 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 6 ракетних та 65 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

- повідомили у Генштабі ЗСУ.

Деталі

На Куп’янському напрямку противник не наступає, однак системно обстрілює регіон з авіацій, артилерії та мінометів.

росія застосовує стару авіацію для патрулювання прибережних зон, випадки з падінням ворожих літаків можуть почастішати - ВМС10.04.24, 13:05 • [views_0]

На Лиманському напрямку росіяни тричі намагались прорвати українську оборону в районі Тернів, що на Донеччині. Наші захисники відбили усі ворожі атаки.

На Бахмутському напрямку наші воїни витримали 17 штурмів армійців рф, що наступали за підтримки авіації біля Білогорівки Луганської області, а також Виїмки, Роздолівки, Часоаого Яру й Кліщіївки, на Донеччині.

російські війська просунулися вперед у Бердичах та біля Вербового - DeepState07.04.24, 01:40 • [views_0]

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 2 атаки противника поблизу Уманського та Первомайського.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка. Тут росіяни під прикриттям авіації намагались прорвати оборону наших військ 14 разів.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації один раз пробував атакувати позиції наших захисників біля Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог здійснив 5 невдалих штурмів, намагаючись вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Зокрема, сунули окупанти в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Ворог пішов на 5 штурмів під Роботиним та Старомайорським та один на лівобережжі Херсонщини, за добу зазнав втрат у 87 окупантів - ОК "Південь"10.04.24, 16:49 • [views_0]

Додатково

Протягом доби авіація Сил оборони завдала одного удару по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також наші пілоти знищили ЗРК, артсистему та РЕБ росіян.

А бійці з підрозділу ракетних військ уразили 8 позицій росіян та попутно знищили ще один ЗРК окупантів.

ППО вночі збила 14 із 17 "шахедів" та дві ракети – Повітряні Сили10.04.24, 07:42 • [views_0]