finansovi-nadkhodzhennia-do-peredvyborchoho-fondu-baidena-vpaly-reuters

Фінансові надходження до передвиборчого фонду Байдена впали – Reuters

 • 52182 переглядiв

Reuters повідомляє про падіння фінансових надходжень до передвиборчого фонду Джо Байдена. Штаб президента заперечує цю інформацію, стверджуючи, що збір коштів триває за графіком.

Збір коштів на передвиборну кампанію президента США Джо Байдена призупинено. Про це у п'ятницю, 19 липня, повідомляє Reuters з посиланням на власні джерела, передає УНН.

Деталі

Вказується, що Байден планував наступного тижня зібрати гроші в Остіні, Денвері та Каліфорнії,  але ці плани було відкладено.

За інформацією журналістів, декілька великих донорів "закрили свої чекові книжки через питання про те, чи повинен Байден залишатися на чолі списку Демократичної партії".

Зазначається, що у липні планувалося зібрати близько 50 мільйонів доларів у вигляді великих внесків для фонду Байдена, але "станом на п’ятницю отримано менше половини цієї суми".

У той же час, у штабі Байдена на звернення журналістів заявили, що збори коштів на його перевиборчу кампанію тривають за графіком.

"Джерела Reuters хибні,  ми з нетерпінням чекаємо оновленого графіку збору коштів", - заявив речник кампанії Кевін Муньос у п’ятницю.

Там додали, що прогнозували, що збір коштів від мегадонорів скоротиться з червня по липень через те, що багато з цих людей перебувають у відпустках.

Джо Байден засудив вирок російського суду журналісту WSJ Евану Гершковичу20.07.24, 00:27

Популярні

Новини по темі

За 100 км від Стамбула стався землетрус

 • 18308 переглядiв

Проблеми Crowdstrike потягли вниз фондові ринки США

 • 22441 переглядiв

Венеція заробила 28 млн євро на туристичному зборі

 • 22052 переглядiв

У МВС озвучили основні версії вбиства Ірини Фаріон

 • 47150 переглядiв

Трамп і Зеленський провели телефонну розмову

 • 26283 переглядiв