finansove-vidomstvo-ssha-vidbilo-ataku-rosiyskikh-khakeriv

Фінансове відомство США відбило атаку російських хакерів

 • 240210 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Міністерство фінансів США заявило, що минулого місяця відобразило кібератаки російського хакерського угруповання, припускають, що це компанія Killnet. Про це заявив у вівторок представник Міністерства фінансів Тодд Конклін, інформує УНН з посиланням на Голос Америки.

Деталі

За словами Конкліна, який є радником з кібербезпеки заступника міністра фінансів Уоллі Адейемо, Мінфін списує атаки на російське хакерське угруповання Killnet, яке взяло на себе відповідальність за порушення роботи веб-сайтів кількох американських штатів та аеропортів у жовтні.

Цей інцидент, про який раніше не повідомлялося, стався за кілька днів до аналогічних атак Killnet на американські фірми, які надають фінансові послуги, сказав Конклін на конференції з кібербезпеки, організованої представниками індустрії фінансових послуг та регулюючих органів.

11 жовтня Killnet заявила, що атакувала мережеву інфраструктуру JPMorgan Chase & Co, але банк не повідомив про якісь наслідки для своєї діяльності.

Конклін охарактеризував атаку на Мінфін як “досить низькорівневу DDoS-активність, спрямовану на вузли критичної інфраструктури Мінфіну”.

Нагадаємо

Особистий телефон експрем'єрки Великої Британії Ліз Трасс був зламаний агентами, підозрюваними в роботі на путіна.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Фінансове відомство США відбило атаку російських хакерів

     • 240210 переглядiв

    Над Кременчуком на Полтавщині працюють сили ППО

     • 213458 переглядiв

    У Франції заговорили про “повітряний щит” для України

     • 286603 переглядiв