ekzit-pol-prorokuye-peremogu-bloka-ekspremyera-ministra-izrayilyu-na-viborakh

Екзит-пол пророкує перемогу блока експрем’єр-міністра Ізраїлю на виборах

 • 364980 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Колишній прем’єр-міністр Ізраїлю та друг путіна Біньямін Нетаньяху заявив у середу, що його праве крило знаходиться на порозі великої перемоги на виборах, після того, як екзит-поли передбачили, що його блок отримав незначну парламентську більшість. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters

Цитата

“Ми отримали величезний вотум довіри з боку народу Ізраїлю. Ми стоїмо на порозі дуже великої перемоги”, — сказав він натовпу.

Деталі

Згідно з результатами екзит-полів ізраїльського телебачення, проведених у вівторок пізно ввечері, Нетаньягу, якого судять за корупцію, яку він заперечує, мав намір повернутися до влади завдяки значним результатам своїх ультраправих союзників.

Рекордне 12-річне правління Нетаньяху завершилося в червні 2021 року, коли центристу Яїру Лапіду вперше вдалося з’єднати крихкий альянс лібералів, правих і арабської партії, який розпався через рік свого правління.

Очікується, що остаточний результат буде оголошено пізніше цього тижня.

Він був прем'єр-міністром довше когось на цій посаді в історії Ізраїлю. Відомий своїми тісними відносинами із президентом рф. Він також виступав проти постачання ізраїльської зброї в Україну.

Нагадаємо

Колишній президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва переміг чинного президента Жаіра Болсонару на виборах, які ознаменували приголомшливе повернення лівого лідера на пост глави держави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Північна Корея запустила 10 балістичних ракет у різних напрямках

     • 336458 переглядiв

    SpaceX запустила ракету Falcon Heavy вперше за три роки

     • 287296 переглядiв

    США виділили 47,6 млн доларів на допомогу Україні у розмінуванні

     • 226035 переглядiв