eksposadovtsia-henprokuratury-vypravdaly-vid-zvynuvachen-u-koruptsii

​​Експосадовця Генпрокуратури виправдали від звинувачень у корупції

 • 23983 переглядiв

Колишнього керівника одного з відділів Генеральної прокуратури судом визнано невинуватим у вчиненні кримінального правопорушення, пов'язаного з виплатами за контрактами у 2015 році.

Колишнього начальника одного з відділів управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури визнано невинуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК , у зв’язку із відсутністю у його діях складу кримінального правопорушення. Про це повідомила САП, передає УНН.

Колегія суддів ВАКС оголосила вирок колишньому начальнику одного з відділів Управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України визнано невинуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, у зв’язку із відсутністю у його діях складу кримінального правопорушення

- йдеться у повідомленні САП.

Уточнюється, що після ознайомлення з повним текстом рішення суду у САП приймуть рішення щодо оскарження цього вироку.

Нагадаємо

Як писав УНН, мова йде про Аполлінарія Нагалевського. Раніше повідомлялось, що у ході досудового розслідування було встановлено, що у 2015 році він забезпечив укладення та оплату господарських договорів між Генеральною прокуратурою України та приватними товариствами на проведення ремонтних робіт у приміщеннях прокуратури.

При цьому встановлено, що необхідності проведення таких робіт не було та і такі роботи фактично не виконувались. Однак посадовець забезпечив перерахування ремонтним компаніям 1,8 млн грн, відповідно до договорів.

Анастасія Рябоконь

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Справу Азарова скерували до суду

     • 23041 переглядiв