ukenru
ekonomika-tse-takozh-front-zelenskiy-zaklikav-reanimuvati-biznes

Економіка – це також фронт: Зеленський закликав реанімувати бізнес

 • 203666 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський 6 квітня провів нараду з членами Кабміну. Ключові питання – виконання державного бюджету й економічна активність в нашій державі. Про це він повідомив під час свого відеозвернення, передає УНН.

Цитата

"Ми маємо зробити все можливе, щоб по максимуму відновити роботу вітчизняних підприємств, торговельну діяльність, реанімувати малий і середній бізнес на всій нашій території, на якій це безпечно та взагалі можливо працювати. Економіка – це також фронт, на якому ми боремося за нашу свободу, за нашу державу, за наших людей. Тому потрібно постійно шукати шляхи, щоб адаптуватись до наявних обставин. Зараз треба бути максимально креативним і сміливим у розв'язанні економічних питань. Це залежить не тільки від урядовців і центральної влади загалом. Загалом це залежить також від усіх керівників на місцевому рівні, від політичної та бізнесової спільнот", - сказав президент.

Зеленський додав, що потрібно всім разом знайти необхідні ідеї, необхідні рішення, щоб економіка країни стабілізувалася.

"Якщо потрібно переміщувати підприємства з певних районів, то маємо це робити. Якщо потрібно оновлювати законодавство й давати бізнесу більше простору для розвитку, депутати повинні швидко це зробити. Якщо потрібно створювати спеціальні умови для повернення людей, і це дозволяє безпекова ситуація на конкретній території, то кожен керівник будь-якого рівня повинен викладатися на сто відсотків, щоб зробити все для повернення людей на такі безпечні території", - наголосив він.

Нагадаємо 

Зеленський прокоментував новий пакет санкцій проти рф, який 6 квітня ухвалили західні держави.

Українські Національні Новини

Економіка