dtp-u-polshchi-zahynulo-troie-osib-sered-nykh-mozhlyvo-2-ukraintsi-ta-bilorus

ДТП у Польщі: загинуло троє осіб, серед них можливо 2 українці та білорус

 • 40466 переглядiв

Три людини, в тому числі двоє українців і білорус, загинули в автокатастрофі у Варшаві, коли автомобіль BMW, що їхав на великій швидкості, врізався в дерево і загорівся.

У Варшаві у ДТП загинули 3 людини, серед яких, ймовірно, двоє українців і білорус. Про це повідомляє Polska Agencja Prasowa, передає УНН.

Деталі

У столиці Польщі 3 травня сталася трагедія на дорозі, що призвела до загибелі трьох осіб. За інформацією представника окружної прокуратури Варшави Шимона Банни, аварія трапилася на півдні міста і спричинена автомобілем BMW.

Водій автомобіля, який, за словами Банни, порушив правила швидкості, втратив керування транспортним засобом, з'їхав з дороги і врізався у дерево. На жаль, автомобіль внаслідок зіткнення загорівся.

За попередніми даними, серед загиблих ймовірно є двоє громадян України та один громадянин білорусі.

Додамо

Розслідування події вже розпочато згідно з кримінальною статтею, що передбачає відповідальність за ненавмисне спричинення ДТП із смертельними наслідками.

У Варшаві українці вишикувалися у довгі черги у центрі видачі паспортів: проблеми з документами виникли у чоловіків23.04.24, 18:54

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Дніпрі пролунали вибухи

     • 21262 переглядiв

    У Харкові прогримів вибух

     • 71775 переглядiв