ukenru
dpsu-zafiksuvala-naynizhchiy-pasazhiropotik-za-ostanniy-chas-na-prikordonnikh-punktakh

ДПСУ зафіксувала найнижчий пасажиропотік за останній час на прикордонних пунктах

 • 13902 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Минулої доби співробітники Держприкордонслужби України здійснили менше 14 тисяч пропускних операцій. Це найнижчий зафіксований показник перетинань кордону. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"Загалом в Україну в’їхало близько 9 тисяч осіб, більшість їх – майже 7,5 тисяч осіб – наші співвітчизники, які повернулися з-за кордону. До 5 тисяч осіб, серед яких 1,6 тисячі іноземців, оформлено на виїзд з України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на сьогоднішній ранок на кордоні немає ані черг осіб, які подорожують власним транспортом, ані тих, хто прибув до пунктів пропуску пішки.

Як повідомляють прикордонники, серед українців, які 29 березня повернулися з-за кордону, більше 2 тисяч осіб прибули без власного транспорту. Їх перевезення здійснювалося організованим ДПСУ транспортом.

Також майже 1 тисячу українців прикордонники оформили в аеропорту "Бориспіль". Ці громадяни прибули 6 спеціальними авіарейсами, а також близько 700 українців прибуло з РФ спецпотягом.

"Всім особам, які прибули в Україну встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки", - резюмували прикордонники.

Як повідомлялося раніше в УНН, у ДПСУ роз’яснили зміни умов перетину кордону у сусідніх з Україною державах.

Українські Національні Новини

Економіка