ukenru
dostavlyatimut-posilki-povitryam-u-yaponiyi-prezentuvali-noviy-dron

Доставлятимуть посилки повітрям: у Японії презентували новий дрон

 • 874105 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Поштова служба Японії заявила, що почне використовувати дрони для доставки товарів у наступному фінансовому році, який розпочнеться у квітні. Таке рішення було прийнято після того, як були пом'якшені правила польотів безпілотників. Про це повідомляє УНН з посиланням на NHK.

Деталі

Пошта Японії представила безпілотник, який вона розробляла в Токіо. Апарат здатний перевозити вантажі вагою до п'яти кілограмів і може пролетіти близько 35 кілометрів. Пошта Японії заявляє, що безпілотники зможуть здійснювати доставку швидше і дешевше.

Уряд Японії в понеділок переглянув закон, який дозволяє польоти безпілотників за межами прямої видимості оператора над населеними районами. Але Пошта Японії зазначає, що планує спочатку почати впроваджувати цей транспортний засіб в гірських районах і на віддалених островах, оскільки в цих районах вона стикається з більш гострою нестачею робочих рук.

Нагадаємо 

Компанія Rolls-Royce Holdings Plc заявила, що використовує водневе паливо для успішного приводу сучасного авіаційного двигуна вперше в світі для авіаційної промисловості, оскільки вона перебуває під тиском розробки силової установки з нульовими викидами.

Українські Національні Новини

Технології