ukenru
dopoki-krail-khizuyetsya-zakrittyam-nevidomikh-saytiv-1xbet-prorosiyski-bukmekeri-prodovzhuyut-pratsyuvati-v-ukrayini

Допоки КРАІЛ “хизується” закриттям невідомих сайтів 1xBet, проросійські букмекери продовжують працювати в Україні

 • 1087282 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей повідомила про закриття чергового сайту проросійської букмекерської контори 1xBet, проте якого самого - у відомстві не уточнили. Попри це головний сайт букмекера і досі продовжує працювати: КРАІЛ не ініціює його блокування, хоча 1xBet не мають ліцензій для роботи в Україні, передає УНН.

Деталі

У КРАІЛ заявили, що на їх вимогу вже було заблоковано 5 вебсайтів, які здійснювали діяльність під брендом 1хBet. Це, зокрема, казахський сайт букмекерської контори, на якому могли зареєструватися лише жителі Казахстану, які мають казахський номер, а отримати виграш можна було тільки в національній валюті - тенге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Захист своєї країни – це не заслуга, а обов’язок” - старший сержант ЗСУ про голову КРАІЛ Івана Рудого

Який саме сайт Комісія заблокувала цього разу - невідомо, однак головний сайт 1xBet, на якому і досі присутня можливість виводити виграші в російську валюту - рублі, ще не заблокований.

Нагадаємо

На початку вересня КРАІЛ після особистого втручання Президента та Бюро економічної безпеки позбавила ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала під брендом 1хBet, а все – через російський слід, який детективи знайшли у компанії під час перевірки. Своєю чергою букмекери вирішили оскаржити це рішення та подали в суд на КРАІЛ.

Українські Національні Новини

Політика