departament-vnutrishnoi-bezpeky-natspolitsii-zakryv-ponad-20-avtoshkil-cherez-koruptsiini-skhemy

Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції закрив понад 20 автошкіл через корупційні схеми

 • 22383 переглядiв

За останні 4 місяці Державтоінспекція позбавила акредитації понад 20 автошкіл через корупційні схеми, пов'язані з фальсифікацією іспитів з водіння.

ДВБ викрила інструктора автошколи на Сумщині, який організував корупційну схему з метою допомоги студентам успішно скласти водійські іспити за грошову винагороду. За останні 4 місяці, ДВБ позбавило акредитації понад 20 автошкіл через подібні порушення.

Пише УНН з посиланням на Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

На Сумщині внутрішня безпека Національної поліції викрила співробітника автошколи у фальсифікації іспитів з водіння. Співробітники Сумського управління Департаменту внутрішньої безпеки виявили, що викладач автошколи пропонував курсантам допомогу у проходженні практичного іспиту у територіальному сервісному центрі, обіцяючи за гроші сприяння у отриманні позитивної оцінки через своїх знайомих у ТСЦ.

Чоловіку було оголошено підозру у зловживанні впливом, і йому може загрожувати до 5 років ув'язнення.

Зазначимо, що за результатами роботи ДВБ впродовж останніх чотирьох місяців у зв’язку з незаконними оборудками з водійськими посвідченнями позбавлено акредитації понад 20 автошкіл

- зазначили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції.

Нагадаємо

Пожежа охопила близько 30 автомобілів, 10 мотоциклів та 1 автобус на штрафмайданчику на вулиці Канальній у столиці, перш ніж її загасили рятувальники.

Популярні

Новини по темі

Зеленський у вівторок прибуде з візитом до Португалії

 • 22215 переглядiв