delehatsiia-mvf-rozpochala-robotu-v-kyievi-z-27-travnia-u-varshavi-pratsiuvatymut-nad-cherhovyi-perehliadom-prohramy

Делегація МВФ розпочала роботу в Києві, з 27 травня у Варшаві працюватимуть над черговим переглядом програми

 • 35441 переглядiв

Команда МВФ на чолі з Альфредом Каммером розпочинає зустрічі в Києві для обговорення ризиків, з якими стикається економіка України, та цілей економічної політики уряду, після чого у Варшаві під керівництвом Гевіна Грея відбудуться дискусії щодо заходів економічної політики в рамках четвертого перегляду програми розширеного фінансування.

Команда МВФ розпочала зустрічі в Києві для обговорення ризиків, з якими стикається економіка України, та цілей економічної політики уряду, після чого у Варшаві, з 27 травня, працюватиме місія МВФ у контексті четвертого перегляду програми розширеного фінансування, повідомили в постійному представництві МВФ в Україні у четвер, пише УНН.

Деталі

"Команда МВФ на чолі з головою європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером розпочинає сьогодні зустрічі у Києві з представниками влади України та іншими партнерами. Дискусіїї фокусуватимуться на ризиках, перед якими постала економіка України, та цілях економічної політики влади", - сказав постійний представник МВФ до України Ваграм Степанян.

З його слів, "після цих зустрічей, починаючи з 27-го травня, місія МВФ на чолі з Гевіном Греєм розпочне у Варшаві дискусії з представниками влади України щодо заходів економічної політики у контексті четвертого перегляду програми розширеного фінансування (EFF)".

У МВФ висловили оптимізм щодо перспектив економіки України 25.04.24, 11:59

Популярні

Новини по темі

Усик може зберегти пояс чемпіона світу до реваншу з Ф'юрі

 • 22187 переглядiв