cholovik-zastrelyv-mistsevoho-chynovnyka-v-zaporizhzhi-strilok-na-voli

У Запоріжжі чоловік застрелив місцевого чиновника, стрілка розшукують

 • 19448 переглядiв

У Запоріжжі чоловіка стріляв у місцевого посадовця, який від отриманих поранень помер у лікарні, відкрито кримінальне провадження, стрілка розшукують.

У Запоріжжі чоловіка стріляв у місцевого посадовця, який від отриманих поранень помер у лікарні, відкрито кримінальне провадження, стрілка розшукують, повідомив у вівторок департамент комунікації Національної поліції України, пише УНН.

Вранці у середмісті обласного центру було скоєно вбивство. Зловмисник здійснив чотири постріли у потерпілого. Останній від отриманих поранень помер у лікарні. Поліція проводить невідкладні слідчо-оперативні заходи

- повідомили у поліції.

Деталі

Повідомлення про стрілянину та поранення чоловіка поліція отримала 11 червня о 07:55.

"Працівники поліції встановили, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілого доставили до медзакладу, де він помер під час надання медичної допомоги", - вказали у поліції.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Правова кваліфікація - ч. 1 ст. 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчо-розшукові дії.

Готували вбивство поліцейського та місцевого депутата: на Полтавщині судитимуть банду на чолі з кримінальним авторитетом10.06.24, 11:17

Популярні

Новини по темі

ISW: рф знову почала перевозити паливо Керченським мостом

 • 20393 переглядiв

Рамштайн-23: НАТО анонсувало засідання на 13 червня

 • 23345 переглядiв

Готували ракетний удар по "Мотор Січі": затримано агентів фсб

 • 24335 переглядiв