chernihiv-cholovik-striliav-u-sobaku-z-travmatychnoho-pistoleta-yomu-zahrozhuie-do-trokh-rokiv-uviaznennia

Чернігів: чоловік стріляв у собаку з травматичного пістолета, йому загрожує до трьох років ув’язнення

 • 94456 переглядiв

У Чернігові затримали 50-річного чоловіка, який вистрілив у собаку з травматичного пістолета на автостоянці.

Поліція Чернігівщини розслідує жорстоке поводження з твариною. 50-річного чоловіка затримано за вистріл у собаку на автостоянці. Про це повідомляє Поліція Чернігівської області, передає УНН.

Деталі

Поліція Чернігівщини розслідує випадок жорстокого поводження з твариною, що стався на автостоянці в Чернігові. Зловмисника, 50-річного чоловіка, затримано після того, як він вистрілив у собаку з травматичного пістолету. Поліцейські вилучили у нього зброю та набої.

Інцидент трапився 10 травня вранці, коли до поліції надійшло повідомлення від охоронця автостоянки. За інформацією, зловмисник випустив кілька пострілів у напрямку собаки, яка перебувала на території стоянки.

Поліцейські оперативно прибули на місце події та встановили особу зловмисника. Чоловік зізнався у скоєному та був затриманий. Собака, яка отримала травми, була доставлена до ветеринарної клініки, де отримує необхідну медичну допомогу.

За фактом жорстокого поводження з твариною розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України. Якщо винуватець буде визнаний винним, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Кожне життя важливе: у Києві копи дістали з-під завалів собаку, пес вже у родині07.02.24, 21:54

Популярні

Новини по темі

рф окупувала кілька сіл на Харківщині - DeepState

 • 27016 переглядiв