ukenru
cherkaschina-otrimala-14-mln-grn-na-borotbu-z-koronavirusom-1

Черкащина отримала 14 млн грн на боротьбу з коронавірусом

 • 14892 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Черкаська область отримала першу допомогу на вирішення нагальних потреб регіону в сумі 14 мільйонів гривень, повідомляють в обладміністрації, передає УНН.

"Світовий спалах коронавірусної інфекції не оминув Україну. Це безпрецедентна ситуація, яка вимагає від усіх нас стійкості та єдності у боротьбі. Є загроза не лише життю та здоров’ю людей.

Усвідомлюємо, що світова пандемія – це удар по економіці країни. Обласний та місцеві бюджети не в змозі впоратися із усіма потребами у сфері охорони здоров’я.

Тому сьогодні, у складний для України час, звертаємося до бізнесу. Ми зараз у ситуації, де немає місця політиці та особистим амбіціям. Є лише один спільний стратегічний інтерес – здоров’я всіх громадян.

Наше завдання – вжити зараз усіх можливих превентивних заходів, аби не допустити розповсюдження інфекції Україною", - наголосив голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

Він закликав бізнес проявити свою активну громадянську позицію, соціальну відповідальність та приєднатися до боротьби із глобальною загрозою.

"Сподіваємося, що надана області допомога, – це лише початок консолідації зусиль влади та бізнесу. За кожну витрачену гривню ми прозвітуємо публічно. А громада Черкащини подякує за кожне врятоване життя", - підкреслив очільник області.

Нагадаємо, допомогу області в розмірі 14 млн грн надав Юрій Косюк, власник найбільшого в Україні виробника курятини "Наша Ряба".

Також Юрій Косюк надав допомогу Вінницькій області.

Українські Національні Новини

Політика