ukenru
boyoviki-zdiysnyuyut-provokatsiyni-obstrili-sil-ato-rozvidka

Бойовики здійснюють провокаційні обстріли сил АТО - розвідка

 • 7508 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Бойовики за наказом командування проводять обстріли з важкого озброєння для провокування вогню у відповідь, який потрібен для звітності для подальшої дискредитації сил АТО. Про це на сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони, передає УНН.

“Командування 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ вимагає від командирів передових підрозділів щодобових звітів про стан напруженості обстановки у районах відповідальності, що змушує підлеглих здійснювати провокаційні обстріли позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням 82 та 120-мм мінометів і стрілецької зброї, для провокування вогню у відповідь. Таким чином, забезпечується надання російському командуванню потрібної звітності, яка використовується для дискредитації сил АТО”, — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що для запобігання подальшого розкрадання озброєння, командування ЗС РФ прийняло рішення позбавити командувачів корпусів права на списання окремих зразків озброєння, боєприпасів і майна шляхом передачі цієї функції Центру територіальних військ.

Як передавав УНН, на Донбасі російські військові розкрадають зброю для обміну на алкоголь.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП