barbados-i-marshallovi-ostrovy-pryiednalysia-do-komiunike-samitu-myru-zelenskyi

Барбадос і Маршаллові острови приєдналися до комюніке Саміту миру - Зеленський

 • 67910 переглядiв

Президент Зеленський висловив подяку Барбадосу і Маршалловим островам за те, що приєдналися до підсумкового комюніке інавгураційного Саміту миру.

Барбадос і Маршаллові острови приєдналися до комюніке Саміту миру, повідомив Президент України Володимира Зеленський у суботу, пише УНН.

Деталі

"Я вдячний Барбадосу і Республіці Маршаллові Острови за те, що приєдналися до підсумкового комюніке інавгураційного Саміту миру. Глобальна підтримка Формули миру, а отже Статуту ООН, який ми хочемо відновити на повну силу, продовжує зростати. На цьому шляху кожен голос однаково важливий і значущий. Ми цінуємо наших партнерів з острівних держав і закликаємо всіх приєднатися до нас у розробці бачення справедливого миру для України та всіх країн світу", - вказав Зеленський у X.

Президент наголосив, що кожен може зробити свій внесок.

"Я розраховую на спільну роботу з острівними державами над питаннями, які є надзвичайно важливими для всіх нас, як-от екологічна та продовольча безпека", - зазначив він.

"Це вже п'ятий і шостий нові підписи під комюніке після інавгураційного Саміту миру. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб їх кількість зростала", - підсумував Зеленський.

Перший список мав у своєму складі країни, що не підтверджували згоду – Кулеба пояснив "зникнення підписів" під комюніке Саміту миру21.06.24, 10:06

Популярні

Новини по темі

Блінкен подякував Південній Кореї за підтримку України

 • 59187 переглядiв