barak-obama-maie-namir-pidtrymaty-kamalu-harris-na-prezydentskykh-vyborakh-u-ssha

Барак Обама має намір підтримати Камалу Гарріс на президентських виборах у США

 • 13399 переглядiв

Барак Обама планує висловити підтримку Камалі Гарріс як кандидату від Демократичної партії на президентських виборах у США. Колишній президент вже приватно повідомив про це віце-президенту і регулярно контактує з нею.

Колишній президент США Барак Обама незабаром публічно висловить свою підтримку Камалі Гарріс, як новому кандидату в президенти. Пише УНН із посиланням на NBC та NYT.

Деталі

Повідомляється, що Обама і Гарріс розмовляли кілька разів відтоді, як президент Джо Байден, колишній віцепрезидент за часів Обами, відмовився від участі в передвиборчих перегонах у неділю. Обама незабаром прокоментував рішення Байдена, втім поки не оголосив, що підтримує кандидатуру Гарріс.

Обама має намір публічно висловити свою підтримку Камалі Харріс як кандидату від Демократичної партії на виборах у листопаді, і в приватному порядку повідомив про це віце-президенту, повідомили джерела, близькі до колишнього президента, в інтерв'ю телеканалу NBC News.

У доповіді наголошується, що приватно колишній глава держави "повністю" підтримує прагнення тепер другого номера у виконавчій владі і що незабаром він зробить це публічно.

Гарріс заявила про готовність до дебатів: звинувачує Трампа у "відступі"26.07.24, 10:03

Він підтримує з нею регулярний контакт і вважає, що в неї чудовий старт

- сказало одне з джерел.

Тим часом, в останні кілька годин колишній держсекретар і людина, яка боролася з виконавчою владою проти Трампа на виборах 2016 року, Гілларі Клінтон, публічно висловила свою підтримку кандидатурі Гарріс.

Я натхнена кандидатурою віцепрезидента Камали Гарріс. Це являє собою новий початок американської політики. Вона може запропонувати бачення, сповнене надії та єдності. Вона талановита, досвідчена і готова стати президентом. І я знаю, що вона може перемогти Дональда Трампа

- написала Клінтон у колонці думок, опублікованій у The New York Times.

Шольц вважає, що Гарріс може перемогти на виборах у США 24.07.24, 19:23

Популярні

Новини по темі