baiden-oholosyv-povernennia-do-peredvybornoi-kampanii-pislia-oduzhannia-vid-covid-19

Байден оголосив повернення до передвиборної кампанії після одужання від COVID-19

 • 29550 переглядiв

Президент Байден планує відновити передвиборну кампанію наступного тижня після одужання від COVID-19. Це рішення підтверджує його намір балотуватися на другий термін, незважаючи на заклики деяких демократів вийти з перегонів.

Президент Джо Байден заявив, що планує повернутися до передвиборної кампанії наступного тижня після одужання від COVID-19. Це рішення підтверджує його відданість кандидатурі на другий термін, попри тиск з боку демократів, які закликають його вийти з перегонів. Про це пише The Washington times, передає УНН.

Деталі

Байден звинуватив Трампа у спробах порушити права на аборти і поставив під сумнів його відданість демократичним принципам. Він зазначив, що американці добре знають, куди Трамп хоче привести країну.

Поки Байден знаходиться на карантині через COVID-19, зростає кількість демократичних законодавців, які закликають його піти. За повідомленнями, серед тих, хто висловив занепокоєння, є такі видатні особи, як колишній президент Барак Обама та колишній спікер Палати представників Ненсі Пелосі. Сенатор Мартін Генріх, демократ від Нью-Мексико, також публічно заявив, що вважає за краще, щоб Байден вийшов з кампанії в інтересах країни.

Ситуація загострилася після того, як у Пенсільванії було здійснено напад на Трампа. Незважаючи на це, і Байден, і Трамп закликали до об'єднання та припинення агресивної риторики, хоча самі продовжують взаємні нападки.

Під час своєї промови Трамп згадав про загибель колишнього начальника пожежної служби Корі Комператоре та розкритикував адміністрацію Байдена за інфляцію, зовнішню політику та імміграцію. Він також згадав "божевільну" Ненсі Пелосі та звинуватив демократів у руйнуванні країни.

Попри це, Байден заявив, що американці вже бачили такого Трампа і відкинули його чотири роки тому.

Не "якщо", а "коли": Байден, імовірно, може вийти з перегонів за Білий дім - FT19.07.24, 14:13

Популярні

Новини по темі

Стан Ірини Фаріон критичний – депутат Любомир Мельничук

 • 15946 переглядiв