aviakatastrofa-v-brovarakh-za-faktom-tragediyi-vidkrito-provadzhennya

Падіння гвинтокрила в Броварах: за фактом трагедії відкрито провадження

 • 539716 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. За фактом падіння гвинтокрила у Броварах, де перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ, відкрито кримінальне провадження. Про це на брифінгу з місця події повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Потрібно сказати, що рано робити висновки. Наразі вже розпочато кримінальне провадження. І слідчі, і Служба безпеки, і ДБР зараз будуть працювати", – заявив він.

Деталі

Нєбитов також звернувся до громадян, які стали свідками трагедії, із проханням зв'язатися з поліцією для свідчень. Щоб розповісти про побачене, необхідно зателефонувати на лінію 102.

Доповнення

Поліція повідомляла, що у Броварах на Київщині біля дитячого садочку впав гелікоптер.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба зазначав, що у дитячому садку перебували діти та співробітники закладу. Усіх було евакуйовано.

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомляв, що у Броварах через падіння гвинтокрила загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що доручив негайно створити спеціальну групу для детального розслідування всіх обставин падіння вертольота у Броварах, де загинуло керівництво МВС.

Досудове розслідування падіння гелікоптера у Броварах на Київщині доручене слідчім Служби безпеки України.

Говорячи про обставини трагедії, в ОП вказали, що керівництво Міністерства внутрішніх справ на чолі з головою МВС Денисом Монастирським, його заступником Євгенієм Єніним та державним секретарем Юрієм Лубковичем мало б відправитися на гвинтокрилі у відрядження в одну з “гарячих” точок, де ведуться бойові дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 107485 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 103731 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 101281 переглядiв

    Новини по темі