ataky-rf-na-khersonshchyni-zabraly-zhyttia-shche-odniiei-liudyny-shche-troie-poraneni

Атаки рф на Херсонщині забрали життя ще однієї людини, ще троє поранені

 • 11709 переглядiв

У Херсонській області у Бериславі від удару ворожого дрона загинув 60-річний чоловік, поранено 70-річну жінку. У Херсоні від обстрілу російських військ постраждала 66-річна жінка, у Станіславі - 40-річний чоловік від атаки рф дроном. Про це повідомили голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін та в Херсонській ОВА у вівторок у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Під ударом російського БпЛА опинився Берислав. Ворог атакував людей, які перебували на вулиці. На жаль, травми, несумісні з життям, дістав 60-річний місцевий житель. У 70-річної жінки – вибухова травма та уламкове поранення руки. "Швидка" доставила її до лікарні", - написав Прокудін.

За даними ОВА, російські війська також атакували житловий будинок у Херсоні. Через "приліт" снаряду в оселю постраждала 66-річна жінка. Попередньо, вона дістала вибухову травму. Її шпиталізували. 

Як зазначив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, близько 11.00 у передмісті Херсона під ворожий обстріл вчергове потрапив громадський транспорт. Цього разу "прилетіло" у 5-ту маршрутку. "У цей момент у салоні автобуса перебували п’ятеро пасажирів. На щастя, люди не травмувались. У маршрутці пошкоджено люк", - вказав Мрочко у Telegram.

Окрім того, як повідомили в ОВА, окупанти атакували з дрона жителя села Станіслав. 40-річний чоловік внаслідок скидання вибухівки дістав вибухову травму й контузію. Бригада "швидкої" надала йому меддопомогу на місці.

Російські дрони вчергове атакували Херсон та передмістя: четверо поранених24.09.24, 14:20

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 74090 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 54658 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 58566 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100430 переглядiв

Новини по темі

20 років від “замаху” на Януковича: як це було

 • 10630 переглядiв

Удар рф по Харкову забрав життя вже трьох людей - ОВА

 • 11849 переглядiв

Атака рф на Харків: є загиблий, кількість поранених зросла до 15

 • 12145 переглядiв