artiukh-pro-sumshchynu-sytuatsiia-pid-kontrolem-zsu-zadachi-vykonuiutsia

Артюх про Сумщину: ситуація під контролем ЗСУ, задачі виконуються

 • 44478 переглядiв

На Сумщині відбулося засідання ради оборони. Начальник ОВА Володимир Артюх повідомив, що ЗСУ контролюють ситуацію, забезпечені всім необхідним та виконують поставлені завдання.

Сьогодні відбулося засідання ради оборони щодо Сумської області. Обстановка під контролем Збройних сил України, вони всім забезпечені для здійснення відповідних задач поставлених Верховним Головнокомандувачем та командувачем ЗСУ, задачі виконуються. Про це повідомив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Ми знаємо в яких районах, на територіях яких громад вони діють. Безумовно наші ЗСУ, підрозділи Збройних сил дають відповідну відсіч й ведуть активні бойові дії для того, щоб ворог зазнав найбільших втрат

- сказав Артюх.

Артюх також повідомив, що сьогодні було проведено засідання ради оборони по області, де розглядалася оперативна ситуація в регіоні.

Сьогодні, я тільки повернувся із засідання ради оборони по області, де розглядалася оперативна ситуація в регіоні, доповідало військове командування щодо обстановки. Підкреслюється військовим командуванням, що обстановка під контролем ЗСУ, Збройні сили всім забезпечені для здійснення відповідних задач поставлених Верховним Головнокомандувачем та командувачем ЗСУ. Задачі виконуються. Громади та військова обласна адміністрація надає всіляку допомогу для виконання бойових задач

- розповів Артюх.

На Сумщині у 23 населених пунктах проведуть обов'язкову евакуацію07.08.24, 15:42

Нагадаємо

Надвечір 6 серпня, міноборони рф заявило про "прорив" кордону в курській області з боку 22-ї механізованої бригади ЗСУ за підтримки нібито 11 танків та понад 20 бойових броньованих машин та гору "знищеної" ними техніки.

Також у курській області рф влада поскаржилася на спроби "прориву" на територію регіону, про що заявив виконувач обов'язків губернатора курської області олексій смірнов.

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко заявив, що російська пропаганда за наказом з москви намагається змістити головний фокус уваги в інформаційному просторі, аби відвернути увагу від ситуації в курській області.

Популярні

Новини по темі

Понад 150 тисяч авто перереєстрували через "Дію"

 • 11069 переглядiв