armiia-rf-vnochi-vdaryla-po-chuhuievu-sered-postrazhdalykh-chetvero-ditei

Армія рф вночі вдарила по Чугуєву: серед постраждалих четверо дітей

 • 13237 переглядiв

У Харківській області російські війська вночі атакували Чугуїв та повторно ударили по Харкову, внаслідок чого постраждали 15 цивільних громадян, в тому числі п’ятеро дітей. Про це УНН повідомляє із посиланням на ГУ НП в області.

Деталі

За даними поліції, близько 3:17 збройні сили рф завдали ударів з РСЗВ "Торнадо-С" по Чугуєву. Внаслідок обстрілу спалахнула пожежа в приватному будинку. По медичну допомогу звернулися двоє цивільних людей. У них гостра реакція на стрес.

Також меддопомоги, як повідомляється, потребувала родина в іншому домоволодінні. У чоловіка уламкові поранення нижньої кінцівки склом, у жінки та чотирьох дітей —гостра реакція на стрес.

Крім того, вночі близько другої години армія рф завдала повторного удару по Харкову. Ворожий КАБ влучив у дев’ятий поверх житлового будинку. Внаслідок авіаційного удару постраждали семеро людей, серед них 16-річна дівчинка.До лікарні доставили чоловіка з уламковими пораненнями.

Пошкоджене перекриття між 8 та 9 поверхом, частково зруйновані три квартири на дев’ятому поверсі, скління вікон та балкони в будинку.

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Серія нічних вибухів пролунала в окупованому Криму

 • 12819 переглядiв

144 бойових зіткнень на фронті за добу: де були найгарячіші бої

 • 12842 переглядiв

Туман та до 19° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 15397 переглядiв

ЗСУ знищили понад 1600 окупантів за добу: нові втрати росії

 • 15080 переглядiв

На Сумщині ворог атакував дронами енергетичні об'єкти

 • 16337 переглядiв