arma-otrymalo-v-upravlinnia-nove-maino-rodychiv-medvedchuka-ta-kozaka-yake-vony-namahalys-prykhovaty

АРМА отримало в управління нове майно родичів медведчука та козака, яке вони намагались приховати

 • 11433 переглядiв

ДБР арештувало та передало АРМА активи на майже 16 млн грн, пов'язані з підсанкційними ексдепутатами віктором медведчуком та тарасом козаком. Про це УНН пише з посиланням на Державне бюро розслідувань та Офіс Генерального прокурора.

Деталі

ДБР виявило мaйно родичів медведчука та козака, яке ті намагались приховати. Йдеться про майно підприємства "Бетонбуд", яке його власники – рідні брати медведчука та козака приховали від фіскальних органів.

Правоохоронці встановили, що на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн грн.

Як уточнили в Офісі Генерального прокурора, підприємство намагалося ухилитися від сплати податків. Для цього у фінансово-звітній документації відображали недостовірні відомості щодо обсягів виробленої та реалізованої продукції, яка була насправді в рази більша, ніж в офіційно задокументована. Внаслідок чого до державного бюджету не надійшло понад 75 млн грн податків. 

Нагадаємо

У червні та липні цього року АРМА передано цілісний майновий комплекс, який належать цьому ж близькому оточенню підсанкційних екснардепів. До складу комплексу входять три земельні ділянки, три нежитлові приміщення, чотири автомобілі, шість об’єктів спецтехніки, виробнича лінійка - цех з виготовлення цегли, корпоративні права та майно 4 підприємств, а також інше майно. Орієнтовна вартість цих активів становить понад 600 млн грн.

АРМА на аукціоні продало 8 годинників медведчука за майже 3,6 мільйона гривень06.09.24, 16:20

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 71464 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 52568 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 56472 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100150 переглядiв

Новини по темі