arma-bez-ahentiv-advokat-poiasnyv-chomu-ahentstvo-ne-mozhe-vykorystovuvaty-nomery-prykryttia

АРМА без агентів: адвокат пояснив, чому агентство не може використовувати номери прикриття

 • 58575 переглядiв

Працівники АРМА не можуть користуватися автомобілями з номерами прикриття, оскільки не мають оперативних співробітників. Адвокат пояснив, що такі номери можуть використовувати лише органи з оперативними співробітниками, як СБУ, МВС, НАБУ.

Працівники Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) не можуть користуватися автомобілями з номерами прикриття, адже у них немає оперативних співробітників. Про це в ексклюзивному коментарі УНН заявив адвокат Олександр Байдик.

"Не може (АРМА – ред.). У них немає оперативних співробітників, вони не мають права використовувати номери прикриття", - зазначив адвокат.

Він наголосив, що номери прикриття можуть використовувати СБУ, МВС, НАБУ, тобто всі органи, у яких є оперативні співробітники. 

"Щодо покарання – КуАП, штраф буде і все. Якщо у них номерів нормальних немає – авто можуть на штрафмайданчик забрати. Якщо вони є, їх просто міняють і буде штраф невеличкий – 340 грн здається і все", - вказує Олександр Байдик.

На його думку, працівники АРМА просто не хочуть розкривати свої транспортні засоби, тому вдаються до таких методів.

Контекст

Після невдачі з продажем яхти екснардепа-зрадника віктора медведчука Агентство з розшуку та менеджменту активів потрапило у новий скандал. Як повідомили у пресслужбі "Гуліверу" у відповідь на запит УНН, працівники АРМА приїжджали на BMW Х5 сірого кольору з номерним знаком КА1614РТ. Але, як виявилося, такий номер не зареєстровано в базах МВС, що вказує на те, що армівці використовували номери прикриття.

Тож виходить, що Олена Дума, яка називає себе "мамою АРМА", настільки увійшла в роль очільниці агентства з РОЗШУКУ активів, що відправила своїх агентів розшукувати "Гулівер" на авто з номерами прикриття?

Популярні

Новини по темі

Легалізація медичного канабісу: закон набрав чинності

 • 29492 переглядiв

США схвалили продаж Німеччині ракет Patriot на 5 млрд доларів

 • 11593 переглядiв