"Зараз багато пишуть про користь антиоксидантів, якими багате червоне вино. Але дуже мало інформації про користь віскі. У віскі, зокрема в односолодовому, міститься еллагова кислота, яка запобігає розвитку онкологічних захворювань", - сказав під час конференції доктор Джим Суон.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці горілки Arctica розповіли про особливості продукту
Еллагова кислота також міститься в м'яких фруктах і в дуже великій кількості ягід. Про це під час заходу заявила представник британської благодійної організації з дослідження раку Леслі Уокер.
"Еллагова кислота є потужним антиоксидантом. Але це не означає, що потрібно "вдарити по пляшці", - підкреслила вона.
Як писав УНН, Україна продає в два рази більше горілки, ніж купує.