85-boiv-na-fronti-voroh-prodovzhuie-aktyvnist-na-pokrovskomu-napriamku-henshtab

85 боїв на фронті, ворог продовжує активність на Покровському напрямку - Генштаб

 • 25143 переглядiв

За даними Генерального штабу Збройних сил України, з початку доби на фронті сталося 85 бойових зіткнень, при цьому противник проявляє активність на Покровському напрямку, де тривають 10 бойових зіткнень.

З початку доби на фронті сталося вже 85 бойових зіткнень, ворог активний на  Покровському напрямку, де триває 10 боєзіткнень, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ у зведенні на 16 годину 20 червня, пише УНН.

Деталі

"Від початку доби на фронті відбулося 85 бойових зіткнень. Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян. Разом з тим, окупанти продовжують активно діяти на Покровському напрямку", - повідомили в Генштабі.

Як зазначається, ситуація за напрямками наступна:

До 13 ворог збільшив кількість атак на Куп’янському напрямку. Невдалі спроби покращити своє тактичне положення відповідно зросли до десяти. Крім того, загарбники продовжують атакувати в районах Синьківки та Степової Новоселівки.

На Краматорському напрямку наші захисники відбивають п’ять атак ворога в районі Часового Яру. Окупанти діють за підтримки авіації – скинули керовану авіабомбу.

На Покровському напрямку наразі триває десять боєзіткнень в районах Сокола, Воздвиженки, Калинового та Новоолександрівки. Ворог застосовує авіацію – бомбардував п’ятьма КАБами Євгенівку і Вовче. Кількість сьогоднішніх наступальних та штурмових дій загарбників на напрямку зросла до 28.

Триває бій на Курахівському напрямку. Іще один - в районі Костянтинівки, на Времівському. Відбито ворожу атаку на Оріхівському, поблизу Малої Токмачки, та дві – на лівобережжі річки Дніпро, що на Придніпровському напрямку.

На решті напрямків, як повідомляється, обстановка суттєвих змін не зазнала.

"Наші війська контролюють ситуацію та виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення", - вказали у Генштабі.

Близько 8 ударних бригад рф протистоять Силам оборони на  Покровському та Курахівському напрямках - Волошин20.06.24, 13:45

Популярні

Новини по темі