75-90-tysiach-okupantiv-perebuvaiut-na-terytorii-zaporizkoi-oblasti-lykhovii

75-90 тисяч окупантів перебувають на території Запорізької області - Лиховій

 • 28601 переглядiв

На території Запорізької області знаходиться 75-90 тисяч російських окупантів. Їх кількість не є сталою через постійне переміщення підрозділів між ділянками фронту, зокрема із Запоріжжя до Донецької області.

На території Запорізької області знаходиться від 75 до 90 тисяч окупантів, однак ця кількість не є постійною, оскільки відбувається постійне переміщення підрозділів між ділянками, зокрема із Запоріжжя до Донецької області. Про це повідомив речник ОУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає УНН.

Зараз на території Запорізької області перебуває 75 – 90 тисяч окупантів, але цифра не є сталою, тому що підрозділи постійно мігрують, перекидаються з ділянки на ділянку – із Запоріжжя в Донецьку область. Підрозділи виводяться на ротацію, переводяться на інші позиції, в тому числі й наші війська теж

- каже Лиховій.

Він висловив думку, що переміщення кількох тисяч окупантів із Запорізької області або інших частин фронту в Курську область не має принципового значення, оскільки це не впливає на загальний хід бойових дій чи оперативну обстановку.

Нагадаємо

Речник ОУВ "Таврія" Дмитро Лиховій 15 серпня повідомляв, що ворог продовжує агресивні дії без суттєвих змін у тактиці та складі своїх військ. Незважаючи на відсутність ознак підготовки до масштабного наступу, противник активно використовує артилерію.

Популярні

Новини по темі

У Monobank заявили про DDoS-атаку другу добу

 • 13046 переглядiв