150-tysiach-viiskovykh-zareiestruvalysia-u-zastosunku-armiia

150 тисяч військових зареєструвалися у застосунку "Армія+"

 • 11380 переглядiв

У застосунку "Армія+" зареєструвалися 150 тисяч військовослужбовців. Понад 500 військових частин впровадили додаток, який дозволяє подавати електронні рапорти та оновлювати дані в реєстрі "Оберіг".

У застосунку "Армія+" зареєструвалися вже 150 тис. військовослужбовців. Загалом понад 500 військових частин впровадили "Армія+", повідомляє Міністерство оборони, передає УНН.

Деталі

"У застосунку "Армія+" зареєструвалися вже 150 тисяч військових. Першими користувачами застосунку, який запустили 8 серпня, стали військовослужбовці Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту України. Згодом "Армія+" буде масштабована на всі Сили оборони", - повідомили в Міноборони.

Зазначається, що загалом понад 500 військових частин впровадили "Армія+", а також подано 2700 е-рапортів, що мають таку саму юридичну силу, що і паперові. Також 45 тис. військових змогли оновити дані в реєстрі "Оберіг".

"Українська армія йде шляхом невпинного прогресу. Маємо позбутися всього зайвого, забути про неефективні процеси та сконцентруватися саме на бойовій роботі", - заявив заступник головнокомандувача ЗСУ полковник Андрій Лебеденко.

Нагадаємо

8 серпня Президент України Володимир Зеленський представив новий застосунок 'Армія+' для військовослужбовців ЗСУ. Додаток має спростити бюрократичні процеси та включатиме електронні рапорти, Армія ID, опитування та захищену комунікацію між воїнами.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    150 тисяч військових зареєструвалися у застосунку "Армія+"

     • 11380 переглядiв

    Ворожа атака на Харків: відомо про 5 постраждалих

     • 15873 переглядiв

    У Харкові влучання у Київському районі, пошкоджено авто - ОВА

     • 22306 переглядiв