ukenru
12-lyudey-zaginuli-100-otrimali-poranennya-u-tisnyavi-na-futbolnomu-stadioni-v-san-salvadori

12 людей загинули, 100 отримали поранення у тисняві на футбольному стадіоні в Сан-Сальвадорі

 • 1595080 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Щонайменше 12 людей загинули і близько 100 отримали серйозні поранення внаслідок тисняви на футбольному стадіоні в Сальвадорі, передає УНН з посиланням на NDTV.

Деталі

Раніше поліція повідомляла, що в тисняві загинули щонайменше дев'ятеро людей.

Поранених було доставлено до лікарень поблизу стадіону Кускатлан у столиці Сан-Сальвадоре, принаймні двоє з них перебувають у критичному стані, повідомила поліція.

Матч між ФК "Альянза" та CD FAS було скасовано, оскільки рятувальники кинулися рятувати життя людей.

Інцидент трапився, коли вболівальники намагалися проникнути на стадіон.

"Все почалося в секторі Sol General, де була масова паніка через надмірну кількість проданих квитків, що торкнулася 500 осіб", - розповів директор агенції цивільної оборони країни.

Місцева газета La Prensa Gráfica повідомила, що вболівальники скаржилися, що стадіон уже переповнений, і багато людей чекають, щоб потрапити усередину.

"На всьому стадіоні було відкрито лише дві брами. Люди зовні хотіли прорватися всередину, вони всі напали на нас", - повідомили фанати газеті.

Газета назвала панікуючий натовп у кулуарах матчу першого дивізіону "людською лавиною".

Aficionados señalan poca presencia de elementos de la @PNCSV en los accesos a sol, además se ordenó el cierre de puertas pese a que aún no habia ingresado afición que pago boleto. pic.twitter.com/y4zqiqGS4y

— Escenario (@escenariosv) May 21, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу