Обшуки у представників волонтерського руху: Зеленський зустрівся з главою МВС та главою Нацполіції

Обшуки у представників волонтерського руху: Зеленський зустрівся з главою МВС та главою Нацполіції

Київ  •  УНН

10 вересня 2022, 12:04  •  269737 перегляди

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським і головою Національної поліції Ігорем Клименком щодо обшуків у представників волонтерського руху, передає УНН.

Деталі

Зеленський у Telegam зазначив, що "внесок наших волонтерів у перемогу України величезний. Але, на жаль, спливають факти й про нечесну діяльність. Один із таких – справа про продаж автомобілів для ЗСУ, яка набула розголосу цими днями".

Цитата

"Провів сьогодні зустріч щодо цього з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським і головою Національної поліції Ігорем Клименком.

Заробляти на наших захисниках – неприпустимо. Це злочин не лише з погляду закону, а й з погляду людської совісті. Шахраї та злодії не можуть бути волонтерами", - резюмував Зеленський.

Більше деталей зустрічі із силовиками Президент не навів.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський заявив, що попри воєнний стан в Україні усі громадяни є рівними перед законом та закликав надати йому інформацію про несправедливі звинувачення волонтерів у незаконній діяльності, якщо така є.

Доповнення

8 вересня поліція з обшуком прийшла до львівського волонтера та активіста Святослава Літинського, який займається постачанням авто для ЗСУ.

31 серпня у Львові провели обшук на підприємстві у волонтера Олега Яницького через гуманітарну допомогу.