Літнє сонцестояння - день, коли можна змінити долю: поради астролога

Літнє сонцестояння - день, коли можна змінити долю: поради астролога

Київ  •  УНН

20 червня 2021, 15:06  •  104496 перегляди

КИЇВ. 20 червня. УНН. Літнє сонцестояння відбудеться 21 червня. У цей момент день довший ночі і триватиме він 17 годин 33 хвилини. Саме в цей день можна змінити свою долю вважає професійний астролог Ксенія Базиленко, поради як це зробити вона дала спеціально для читачів УНН.

"Цей день вважається неймовірно сильним. Він цілющий. Він наповнений магічними енергіями, і в цей день можна повністю розгорнути всі сили нашого життя. У давнину про нього дуже добре знали, і практично всі народи світу завжди святкували цей день дуже яскраво. Слов'яни називали його Коловрат або Ярилов День, або ж народження бога Перуна. Це - свято колеса життя, адже Сонце в цей день входить в перший градус Рака. Рак пов'язаний з родовими енергіями. Тому, безумовно, ці дні дуже приємні для того, починаючи з 20-21 червня, щоб працювати з усіма родовими енергіями. У різних країнах світу також зверталися до цього дня, і, частіше за все, він був пов'язаний зі святом природи і рослин, адже саме в цей день природа набиралася дуже яскравих фарб, а всі трави, які із задоволенням збирали люди, вважали найбільш цілющими. Вони в цей день повністю наповнювалися силою цілительства", - пояснила Ксенія Базиленко.

У цей день здавна святкують Купала, з приходом християнства стала ще й днем Іоанна Предтечі і перенесений на 7 липня. У цей день наші пращури збирали трави, спілкувалися з природою, зустрічали світанок, спілкувалися з сонцем, з водою, шукали цвіт папороті.

Гороскоп і сонцестояння

"По-перше, Сонце увійде в перший градус Рака. Це - енергія води, а також дуже сильно пов'язано з тим, що включається якесь колесо життя, сили роду і спілкування з нашими предками. Місяць в цей день буде знаходиться в знаку Скорпіона, а це говорить про те, що підніметься вся наша чутливість - ми будемо дуже добре відчувати нашу природу, відчувати самих себе і настрій інших людей. Адже Скорпіон - це знак трансформації, а це значить, що ми можемо внутрішньо дуже сильно змінювати себе, і, звичайно ж, відчувати час", - пояснила астролог.

Цей день, за словами Ксенії Базиленко, припадає також на 11-й місячний день за місячним календарем, який вважається в астрології одним з найсильніших днів - днів сили, днів, коли ми можемо дуже яскраво себе проявити і наповнитися хорошими енергіями.

"Ще чудовий показник - Сонце дасть неймовірно прекрасний аспект Юпітеру, а Юпітер в астрології - це велике щастя. Це говорить про те, що в цей день дуже добре нам загадувати бажання, як це прийнято, і звернутися до соціальних питань. Адже Юпітер дає можливості розширення, дає нам можливості відчувати щастя спілкування з іншими людьми, можливості реалізувати всі свої починання і всі свої соціальні бажання.

Цього року, в цей момент Юпітер буде трохи ретроградний. Це говорить про те, що ми можемо повернутися до тих питань, які ми так і не змогли здійснити. Все, що стосується якихось наших прагнень в соціумі, можливостей, які можуть нам допомогти, наприклад, реалізувати якісь цікаві плани, проекти. Тому, треба писати про це в бажаннях", - вважає астролог.

Також, за словами Базиленко, Венера буде прекрасно розташована щодо Нептуна, що наповнить нас романтикою, бажанням допомагати.

"Ми будемо відчувати один одного, всі люди мистецтва дуже сильно це відчують. Коли захочеться щось творити, захочеться якоїсь краси, бачити в яскравих фарбах нашу прекрасну природу, бачити прекрасні якості один в одному. Це період, коли ми можемо закохуватися і проявляти свої емоції до коханої людини.

Також буде висхідний вузол. Мета, на яку ми повинні орієнтуватися, бути пов'язані з Меркурієм і Сатурном, які будуть в ретрограді. Про що це говорить? Про те, що, в принципі, не дивлячись на всю романтику, на все чарівництво, в яке нам хочеться вірити в життя, ми повинні дуже тверезо дивитися на життя, будувати чіткі плани, виконувати свій обов'язок. Дуже важливо з одного боку правильно будувати свої плани, а з іншого - дуже практично ставитися до кожного кроку, кожного питання. А ретроградність їх вкаже на те, що нам потрібно повернутися до якихось старих, наболілих питань, можливості переглянути якісь взаємини, зв'язки, повернутися до якихось цікавих ідей, які в нас уже погасли. Це дасть нам можливість щось дуже сильно, але на новому рівні, повторити", - впевнена астролог.

Як правильно провести день сонцестояння

У цей день дуже добре робити якісь розвантаження, працювати над собою.

"Ми будемо відчувати безумовний прилив сил", - вважає Ксенія Базиленко.

Цей день буде дивним, тому що сила його завжди була, є і буде, і про це знали наші предки.

"Отже, як же впливає цей день і що нам потрібно робити?

Безумовно, краще перед 21 червня все-таки навести порядок і викинути все непотрібне. Якщо потрібно - прибрати квартиру, викинути всі старі, непотрібні речі, які захаращують ваш простір, не дають вам розвиватися. Також дуже сприятливо в цей період почистити себе в душі і написати на папері все, що вам не подобається. Напишіть на папері всі свої комплекси і страхи, переживання, може бути, щось пережите, що хочеться прибрати зі своєї пам'яті, життя, якісь непрограні, негативні емоції. Спаліть цей листок і попрощайтеся з попелом. Що стосується саме цього дня, найважливіше - це світанок. Як в давнину, коли люди вставали рано на світанку. Такий період в цьому році почнеться о 6:32 ранку, і бажано десь на природі, на свіжому повітрі, зустрічати світанок. Це стосується тих, хто хоче попрацювати над своєю долею", - запевнила астролог.

Ксенія Базиленко нагадала, що наші предки часто ходили босими і вмивалися росою, бажали здоров'я, віддавали хвалу Сонцю.

"Справа в тому, що кожен з нас є частинкою цього Сонця. Якщо брати сонячні якості людини, це, перш за все, відкритість, чесність, благородність. Це коли ми хочемо бути відкриті один для одного. А адже у наш час ми так сильно закриваємося, ми чуємо дуже багато негативної інформації.

Постарайтеся хоча б з рідними і близькими в цей день, з людьми, яких ви любите, а може і випадковими знайомими, бути трохи більш відкритими. І, звичайно ж, дуже важливо, щоб усередині нас спалахнув цей вогник - вогник щастя, сонячних енергій. Справа в тому, що ми, по суті, є свічками, які запалюються, горять все життя, і коли ми старіємо, ця свічка, це вугіллячко, потихеньку тліє, і потім ми йдемо. Ми тут тимчасові гості. Але треба пам'ятати, що це життя - воно прекрасне, і ми повинні цей вогонь в собі, цей сонячний вогонь, нести через все життя", - вважає астролог.

Вона впевнена, що 21 червня, потрібно долучиться до сонячної енергії, наприклад, медитувати на Сонце: йому треба подякувати, адже це наша життєва енергія, побажати всім щастя, здоров'я - своїм рідним, близьким, усій родині, і, звичайно ж, усьому всесвіту і світу.

"А також, попросити собі здоров'я, міцної, гарній сонячній енергії, тому що сонячна людина (в астрології є такий вислів - солярій) це та людина, яка відкрита, яку ми любимо, вона часто буває популярною, тому що на неї приємно дивитися, її приємно слухати, вона є яскравою, і завжди відкритою для людей, віддає дуже багато тепла і енергії", - вважає Ксенія Базиленко.

Саме у ніч з 20 на 21 червня включаються всі чотири стихії.

"Вогонь - це сонце, яке ми зустрічаємо і поповнюється енергіями, адже це найбільш сонячний день року. Він має таку силу, адже сонце має найбільшу силу, яка дає нам практично магічний вплив на наше життя. Як говориться - на Бога надійся, а сам не зівай. Тому нам потрібно, природно, бути господарями свого життя. Це буде стихія води, адже Сонце входить в перший градус Рака, і раніше була така традиція, коли багато ворожили, взаємодіяли з водою. Дівчата любили гадати і свої гарні вінки опускали на воду. Також є стихія повітря - тоді, коли люди практично добу, навіть саму ніч проводили на свіжому повітрі. І остання - стихія землі. Безумовно, вона також безпосередньо пов'язана з цим, тому що всі люди, всіх країн, в цей момент любили збирати трави, шукали дивовижні рослини, ходили босими по землі, спілкувалися з природою", - розповіла Ксенія Базиленко.

Новини по темi
Літнє сонцестояння - день, коли можна змінити долю: поради астролога

Літнє сонцестояння - день, коли можна змінити долю: поради астролога

20 червня 2021, 15:06  •  104496 перегляди
Ситуація на Донбасі: зафіксовано два порушення "тиші" і проліт ворожого безпілотника

Ситуація на Донбасі: зафіксовано два порушення "тиші" і проліт ворожого безпілотника

20 червня 2021, 14:48  •  20606 перегляди
Очікуємо спротив з боку росіян: українська делегація про перспективи розгляду кримського питання у ПАРЄ

Очікуємо спротив з боку росіян: українська делегація про перспективи розгляду кримського питання у ПАРЄ

20 червня 2021, 14:32  •  20760 перегляди
Син рок-музиканта Олександра Башлачова наклав на себе руки

Син рок-музиканта Олександра Башлачова наклав на себе руки

20 червня 2021, 14:11  •  30382 перегляди
Відпочивали на Дніпрі: жінку з дитиною на матраці віднесло на 1,5 км від берега

Відпочивали на Дніпрі: жінку з дитиною на матраці віднесло на 1,5 км від берега

20 червня 2021, 13:41  •  25648 перегляди
Суд Єгипту відклав слухання у справі про компенсацію за блокування Суецького каналу

Суд Єгипту відклав слухання у справі про компенсацію за блокування Суецького каналу

20 червня 2021, 13:33  •  15964 перегляди
Затоплена Ялта: двоє людей вважаються зниклими, кількість травмованих зросла до 40

Затоплена Ялта: двоє людей вважаються зниклими, кількість травмованих зросла до 40

20 червня 2021, 13:28  •  28431 перегляди
У Бельгії виявили тіло розшукуваного за екстремізм військового Юргена Конінгса - ЗМІ

У Бельгії виявили тіло розшукуваного за екстремізм військового Юргена Конінгса - ЗМІ

20 червня 2021, 13:13  •  18959 перегляди
Євро-2020: Шевченко назвав лідера збірної Австрії

Євро-2020: Шевченко назвав лідера збірної Австрії

20 червня 2021, 13:05  •  16703 перегляди
У Грузії нова хвиля мітингів: відбулись сутички, є затримані

У Грузії нова хвиля мітингів: відбулись сутички, є затримані

20 червня 2021, 12:53  •  25863 перегляди

Літнє сонцестояння - день, коли можна змінити долю: поради астролога

Літнє сонцестояння відбудеться 21 червня. У цей момент день довший ночі і триватиме він 17 годин 33 хвилини. Саме в цей день можна змінити свою долю вважає професійний астролог Ксенія Базиленко, поради як це зробити вона дала спеціально для читачів УНН.

Суспільство • 20 червня 2021, 15:06  •  104496 перегляди
Літнє сонцестояння - день, коли можна змінити долю: поради астролога

Ситуація на Донбасі: зафіксовано два порушення "тиші" і проліт ворожого безпілотника

Сьогодні на Донбасі зафіксовано два порушення режиму тиші, а також проліт ворожого безпілотника, який перетнув лінію розмежування, передає УНН із посиланням на пресцентр ООС.

Кримінал та НП • 20 червня 2021, 14:48  •  20606 перегляди
Ситуація на Донбасі: зафіксовано два порушення "тиші" і проліт ворожого безпілотника

Очікуємо спротив з боку росіян: українська делегація про перспективи розгляду кримського питання у ПАРЄ

Очікуємо спротив з боку російської делегації і намагання зашкодити позитивному голосуванню питання щодо ситуації з кримськими татарами на сесії ПАРЄ. Про це повідомила заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Політика • 20 червня 2021, 14:32  •  20760 перегляди
Очікуємо спротив з боку росіян: українська делегація про перспективи розгляду кримського питання у ПАРЄ

Син рок-музиканта Олександра Башлачова наклав на себе руки

У Москві наклав на себе руки син російського рок-музиканта Олександра Башлачова. Його батько також наклав на себе руки - 33 роки тому, передає УНН із посиланням на Telegram-канал Baza.

Культура • 20 червня 2021, 14:11  •  30382 перегляди
Син рок-музиканта Олександра Башлачова наклав на себе руки

Відпочивали на Дніпрі: жінку з дитиною на матраці віднесло на 1,5 км від берега

У Черкаській області неподалік бази відпочинку жінку та дитину на матраці віднесло на 1,5 км від берега. Як повідомили у ДСНС, відпочивальників рятували на моторному човні, передає УНН.

Суспільство • 20 червня 2021, 13:41  •  25648 перегляди
Відпочивали на Дніпрі: жінку з дитиною на матраці віднесло на 1,5 км від берега

Суд Єгипту відклав слухання у справі про компенсацію за блокування Суецького каналу

Власники контейнеровоза, який заблокував Суецький канал в березні, зробили нову пропозицію в суперечці про компенсацію з владою каналу, і рішення суду по цій справі було відкладено на два тижні в неділю, щоб дати більше часу на переговори. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Новини Світу • 20 червня 2021, 13:33  •  15964 перегляди
Суд Єгипту відклав слухання у справі про компенсацію за блокування Суецького каналу

Затоплена Ялта: двоє людей вважаються зниклими, кількість травмованих зросла до 40

Глава російської адміністрації Ялти Яніна Павленко повідомила, що як і раніше в регіоні після стихії, яка на цьому тижні обрушилася на місто і найближчі селища, розшукують двох осіб, які вважаються зниклими, передає УНН із посиланням на "Крим.Реалії".

Суспільство • 20 червня 2021, 13:28  •  28431 перегляди
Затоплена Ялта: двоє людей вважаються зниклими, кількість травмованих зросла до 40

У Бельгії виявили тіло розшукуваного за екстремізм військового Юргена Конінгса - ЗМІ

Підозрюваний в правому екстремізмі бельгійський військовослужбовець Юрген Конінгс, що зник понад місяць тому, в неділю був виявлений мертвим в лісовій зоні в комуні Ділсі-Стокекем фламандської провінції Лімбург в Бельгії. Про це інформує УНН з посиланням на The Brussels Times.

Новини Світу • 20 червня 2021, 13:13  •  18959 перегляди
У Бельгії виявили тіло розшукуваного за екстремізм військового Юргена Конінгса - ЗМІ

Євро-2020: Шевченко назвав лідера збірної Австрії

Сьогодні в Українському медіацентрі в Бухаресті головний тренер національної збірної Андрій Шевченко провів передматчеву прес-конференцію, присвячену завтрашньому поєдинку з командою Австрії на Євро-2020. Слова наставника наводить сайт УАФ, передає УНН.

Спорт • 20 червня 2021, 13:05  •  16703 перегляди
Євро-2020: Шевченко назвав лідера збірної Австрії

У Грузії нова хвиля мітингів: відбулись сутички, є затримані

У Грузії щонайменше четверо людей затримано на протестній акції біля Будинку уряду Аджарії в Батумі, передає УНН із посиланням на "Новости Грузия".

Кримінал та НП • 20 червня 2021, 12:53  •  25863 перегляди
У Грузії нова хвиля мітингів: відбулись сутички, є затримані