ukenru
zniklikh-bezvisti-cherez-viverzhennya-vulkanu-v-noviy-zelandiyi-ogolosili-mertvimi

Зниклих безвісти через виверження вулкану в Новій Зеландії оголосили мертвими

 • 11668 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Кількість загиблих через виверження вулкану в Новій Зеландії зросла до 20, коли двох останніх зниклих безвісти жертв оголосили мертвими. Про це повідомляє УНН із посиланням на Kyodo news.

"Офіційна кількість загиблих від виверження вулкана в Новій Зеландії в грудні зросла до 20 в четвер після того, як поліція оголосила, що останніх двох зниклих жертв офіційно оголошено мертвими", - повідомили у ЗМІ.

Вказано, що тіла новозеландського гіда Хейдена Маршалла-Інмана і австралійської туристки Вайнони Ленгфорд так і не були знайдені. Вони зникли після виверження 9 грудня.

Повідомляється, що під час вибуху поблизу острову було 47 людей, в основному – туристів. Серед них 24 австралійця, дев'ять американців, п’ять новозеландців, четверо німців, двоє китайців, двоє британців та один малайзієць.

"Серед загиблих 14 – були з Австралії, четверо – з США і двоє з Нової Зеландії. Інші отримали поранення і важкі опіки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 грудня у Новій Зеландії почалося виверження вулкана на острові Вайт-Айленд. Станом на 23 грудня, число становило 17 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу