ukenru
zhurnal-profil-nazvav-lyudinoyu-roku-zelenskogo

Журнал Profil назвав людиною року Зеленського

 • 832991 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Журнал Австрії Profil назвав людиною 2022 року Президента України Володимира Зеленського, передає УНН.

Так, у статті під назвою «Володимир Зеленський: людина, яка вразила вільний світ» зазначається, що цього року «Людиною року» було обрано Володимира Зеленського. Зазначається, що Зеленський сприймається у світі не лише як представник України, яка зазнала нападу з боку росії, а й як людина Заходу.

Цитата

«Будь-хто, хто бачить себе частиною Заходу в інтелектуальному, ідеологічному та реальному плані — і це стосується як Австрійської Республіки, так і профілю новинного журналу, — приходить до неминучого висновку: Зеленський — наша людина. Немає недоліку в оригінальності, коли британська газета «Financial Times», американський журнал «Time», а тепер і Profil вважають одну й ту саму людину найважливішою і впливовою людиною цього року», - йдеться у матеріалі.

Журнал Profil зазначає, що той факт, що Зеленському вдається дотримуватися пакту зі своїми союзниками, є політичним та комунікативним шедевром.

«Вплив Володимира Зеленського на долі України та Заходу цього року робить його «Людиною року» з погляду редакції Profil», - наголошується у матеріалі.

Доповнення

Американський журнал Time назвав людиною 2022 року президента Володимира Зеленського та "дух України".

Також Володимир Зеленський став людиною 2022 року за версією британської газети Financial Times.

Українські Національні Новини

Політика