zelenskyi-vidzvituvav-pro-perebih-likvidatsii-naslidkiv-ostannikh-atak-rf-po-ukrainskym-mistam

Зеленський відзвітував про перебіг ліквідації наслідків останніх атак рф по українським містам

 • 53134 переглядiв

Президент Зеленський відзвітував про хід ліквідації наслідків російських ударів, надав допомогу постраждалим і відзначив героїчні зусилля рятувальників Сумської, Дніпропетровської та інших областей, які реагували на атаки.

Президент України Володимир Зеленський прозвітував про те, як проходить ліквідації наслідків російських ударів та розповів про допомогу постраждалим від держави. Зеленський також поіменно відзначив рятувальників, які долучились до пошуково-рятувальних операції на Сумщині й Дніпропетровщині, передає УНН.

Звіти з регіонів нашої країни – щодо ліквідації наслідків російських ударів та щодо допомоги постраждалим. Суми – удар "шахеда" по житловому будинку, Кривий Ріг – наслідки російської ракетної атаки, Донеччина, зокрема місто Мирноград, – російський удар, пряме влучання авіабомби в житловий будинок. Кожен із цих ударів забрав життя людей. Мої співчуття всім, хто втратив близьких.

– почав своє відеозвернення Зеленський.

Деталі

Він відзначив, що після кожного російського удару всі служби завжди реагують оперативно, та залучають усі ресурси, що потрібні для ліквідації наслідків.

Окремо Президент подякував рятувальникам, які зазвичай прибувають на місце прильотів найперші. Він поіменно назвав героїв, які долучились до ліквідації наслідків останніх атак.

Особливо відзначу працівників ДСНС України в Сумській області. Сержанти Олег Сахненко та Іван Ворожко, майстер-сержант Володимир Пономаренко, капітан Олександр Мойсеєнко та полковник Володимир Прокопчук. Також відзначу колектив ДСНС на Дніпровщині, зокрема тих, хто працює в Кривому Розі, допомагає берегти нормальне життя людей. Сержант Максим Залізний, майстер-сержант Олександр Махно, старший лейтенант Ілля Мустяца, капітан Володимир Гаврилюк та працівники Державного гірничо-рятувального загону ДСНС Павло Дорошенко та Євгеній Коновалов. Дякую вам, хлопці, та всім вашим колегам!

– сказав Зеленський.

Крім того, Зеленський наголосив на важливості в усуненні наслідків від російський атак й місцевої та державної влади. Зокрема, Президент розповів про вирішення одного з таких питань в Одесі.

Була сьогодні й окрема розмова по Одесі – по допомозі людям після руйнації будинку на проспекті Добровольського. Як і домовлялись, обласна влада та Кабінет Міністрів допомагають із новим житлом й іншими подібними питаннями.

– розповів Президент

Популярні

Новини по темі

Австрія висилає двох російських дипломатів

 • 26670 переглядiв

У Легіоні "Свобода Росії" планують "похід на москву" - ЗМІ

 • 47916 переглядiв