zelenskyi-vidznachyv-15-tu-bryhadu-natshvardii-yaka-voiuie-na-pivdni-ye-khoroshi-rezultaty-u-znyshchenni-tekhniky

Зеленський відзначив 15-ту бригаду Нацгвардії, яка воює на півдні: є хороші результати у знищенні техніки

 • 30044 переглядiв

Президент Зеленський похвалив 15-ту бригаду Нацгвардії. За місяць бригада знищила майже 30 артилерійських систем та іншу техніку противника.

Президент Володимир Зеленський відзначив підрозділи Національної гвардії України. Зокрема, 15-ту бригаду Нацгвардії, яка воює на півдні. Є хороші результати у знищенні техніки рф – тільки за один місяць майже 30 систем артилерії знищено, багато іншої техніки.

Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні, передає УНН.

Я вдячний усім у світі, хто нам допомагає. І, звичайно, вдячність нашим воїнам – усім солдатам, сержантам, офіцерам на передовій, які захищають нашу державу, які захищають наші позиції, які дбають також і про сусідні підрозділи й допомагають, коли це потрібно. Збройні Сили, Національна гвардія, Національна поліція, прикордонники, ГУР, Служба безпеки України та всі інші елементи нашого захисту – дякую кожному й кожній, чия відданість – це сила всієї нашої держави

- сказав Зеленський.

Президент сьогодні відзначив підрозділи Національної гвардії України.

"Зокрема, 15-ту бригаду Нацгвардії, яка воює на півдні України. Є хороші результати у знищенні техніки окупанта – тільки за один місяць майже 30 російських систем артилерії знищено, багато іншої техніки. Воїни, дякую вам за це – усій бригаді дякую!", - наголосив Зеленський.

Зеленський у День державності нагородив військових та вручив паспорти юним громадянам 15.07.24, 13:59

Він окремо відзначив солдатів – Олександра Халімона, Руслана Саліна, Олексадра Галайду та Олександра Кухара, молодших сержантів – Дениса Флоренка, Миколу Бойка та Андрія Кметя, сержанта Павла Завадського та командирів взводів – лейтенанта Євгена Вітушка та Іллю Чорненького.

Молодці! 1-ша Президентська бригада Нацгвардії. Солдат Євгеній Мартиненко і сержант Сергій Колісніченко, а також командири батальйонів – підполковники Руслан Байда, Володимир Жданов, Костянтин Вахрамєєв. "Дякую! Дякую вам! Як завжди результативний Центр спеціального призначення "Омега", зокрема 4-й окремий загін Центру. Дякую вам! А також 5-та Слобожанська бригада Національної гвардії – дякую! У Збройних Силах України за цей тиждень варто особливо відзначити на найскладнішому зараз Покровському напрямку 25-ту окрему повітрянодесантну бригаду та 68-му окрему єгерську. Харківський напрямок – 57-ма окрема мотопіхотна, 36-та окрема бригада морської піхоти. Дякую!

- наголосив президент.

"Чорноморський регіон завжди буде вільним": Зеленський в Одесі нагородив військових моряків 07.07.24, 20:13

 Також Зеленський відзначив на Купʼянському напрямку – 14-ту окрему механізовану бригаду.

"На Курахівському напрямку заслуговують на нашу незмінну вдячність наші десантники "Сімдесятдевʼятки". На Торецькому напрямку – 28-ма окрема механізована бригада. Дякую вам!", - сказав Зеленський.  

Популярні

Новини по темі