zelenskyi-pro-ataku-na-poltavskyi-viiskovyi-instytut-zviazku-prorakhovanyi-udar-rf

Зеленський про атаку на Полтавський військовий інститут зв'язку: прорахований удар рф

 • 14094 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що ракетний удар по військовому інституту в Полтаві був прорахованим. Внаслідок атаки загинуло щонайменше 55 людей, 328 постраждали.

Ракетний удар по Полтавському військовому інституту зв'язку був прорахований рф. Ракета летіла десь близько 3 хвилин. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю NBC News, передає кореспондент УНН.

"Ще одна трагедія в Україні. Це був ракетний удар, прорахований удар. Ракета летіла десь близько 3 хвилин, тому люди не встигли спуститися у бомбосховище. Вважається, що багато з них поранені або вбиті були саме в момент їх спуску в бомбосховище", - сказав Зеленський.

Доповнення

Внаслідок удару російських військ по Полтавському військовому інституту зв'язку відомо загинуло щонайменше 55 людей, ще 328 людей постраждали.

Керівник Управління Служби безпеки України в Полтавській області Костянтин Семенюк заявив, що правоохоронці  у зв'язку із влучанням ворожих ракет по території навчального закладу розглядають версії як і з коригуванням, так і можливим розвідувальним дроном.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі