zelenskyi-i-tramp-domovylys-pro-zustrich-konkretyka-pro-chas-i-mistse-shche-duzhe-peredchasna-nykyforov

Зеленський і Трамп домовились про зустріч, конкретика про час і місце ще дуже передчасна - Никифоров

 • 49055 переглядiв

Під час телефонної розмови Зеленський і Трамп досягли принципової згоди на зустріч. Команди працюватимуть над узгодженням графіків, формату та місця, але конкретні деталі ще не визначені.

Під час телефонної розмови між Президентом України Володимиром Зеленським та колишнім очільником США та кандидатом у президенти від Республіканської партії Дональдом Трампом була принципова згода обох сторін на зустріч, але говорити про час її проведення зарано. Команди ще будуть працювати і узгоджувати графіки, деталі, коли це може бути можливим. Про це розповів речник Президента України Сергій Никифоров в ефірі телемарафону у суботу, передає УНН.

"Була зафіксована принципова згода обох сторін на зустріч. Обговорювали певні проміжки часу, коли ця зустріч має відбутися, але про це говорити ще дуже-дуже рано. Це вже команди ще будуть працювати і узгоджувати графіки, деталі, коли це може бути можливим

- сказав Никифоров.

На уточнююче запитання, чи можна говорити про формат зустрічі, який розглядається, та місце зустрічі, та чи може Трамп приїхати до України, Никифоров відповів: "Про це говорити ще трошки зарано. Це справді обговорювалося, це важливо підкреслити, коли це має статися, і де це має статися, але конкретика ще дуже передчасна – і формат, і час, і місце".

Нагадаємо

Під час телефонної розмови між Президентом України Володимиром Зеленським та колишнім очільником США та кандидатом у президенти від Республіканської партії Дональдом Трампом сторони обговорили ворожі удари напередодні по Миколаєву та 8 липня по "Охматдиту". Трамп закликав Зеленського не вірити у фейки, що його перемога начебто може бути вигідна росії.

Популярні

Новини по темі