ukenru
zelenskiy-zavtra-priyide-do-slug-u-truskavets-v-op-povidomili-detali-vizitu

Зеленський завтра приїде до "слуг" у Трускавець: в ОП повідомили деталі візиту

 • 19468 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Завтра у Трускавці президент України Володимир Зеленський зустрінеться із депутатами партії “Слуга народу” і керівниками центральних органів влади. Як повідомив речник Глави держави Сергій Никифоров, буде формат "запитання - відповіді", а також неформальне спілкування, передає УНН.

Деталі

За словами Никифорова, завтра Президент України - у Львівській області. Володимир Зеленський огляне об”єкти програми “Велике будівництво”, зустрінеться із депутатами партії “Слуга народу” і керівниками центральних органів влади.

Цитата

"У Трускавці Володимир Зеленський візьме участь у виїзній нараді фракції. Ознайомиться із результатами роботи депутатів за перший та другий день виїзного засідання та поспілкується з ними у форматі “запитання - відповіді”.

Також президент проведе низку робочих зустрічей, а на вечір заплановане його неформальне спілкування із учасниками виїзної наради “Слуг народу”, - написав речник на своїй сторінці у Facebook.

Раніше

Речниця “Слуги народу” Юлія Палійчук повідомила, що Президент України Володимир Зеленський має завтра приїхати в Трускавець на засідання “Великої фракції”. 

Доповнення

Сьогодні голова фракції “Слуга народу” Давід Арахамія розпочав засідання “Великої фракції” у Трускавці.

Речниця “Слуги народу” Юлія Палійчук сьогодні повідомила, що сьогодні у Трускавці народні депутати “Слуги народу” зможуть оцінити роботу уряду та діяльність кожного з міністрів онлайн через інтерактивну програму.

Завтра, 2 жовтня у Трускавці депутати проведуть нараду із Генеральним прокурором Іриною Венедиктовою, очільником МВС Денисом Монастирським та головою НАЗК Олександром Новіковим.

Українські Національні Новини

Політика