ukenru
zelenskiy-ta-ryaboshapka-vizmut-uchast-u-brifingu-schodo-vbivstva-sheremeta

Зеленський та Рябошапка візьмуть участь у брифінгу щодо вбивства Шеремета

 • 20128 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. У брифінгу щодо затримання осіб, які підозрюються у вбивстві журналіста Павла Шеремета, візьмуть участь Президент України Володимир Зеленський і Генеральний прокурор Руслан Рябошапка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН.

"В екстреному брифінгу, присвяченому затриманню осіб, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві журналіста Павла Шеремета, візьмуть участь Президент України Володимир Зеленський і Генеральний прокурор Руслан Рябошапка", - написав Геращенко.

Він нагадав, що початок брифінгу очікується о 17:00.

Нагадаємо, раніше сьогодні, 12 грудня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція України затримала та оголошує підозру затриманим у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета влітку 2016 року. 

Після цього музикант Андрій Riffmaster Антоненко заявив, що його обвинувачують у вбивстві Павла Шеремета. Лідер С14 Євген Карась повідомив про обшуки і затримання у дворі музиканта, ветерана спецназа Андрія Антоненка. Також з’явилося повідомлення, що у цій же справі затримано Юлію Кузьменко, яка є лікарем та волонтером.

З'явилась інформація ще про двох затриманих у справі вбивства Шеремета. Йдеться про Петра Кияна та Яну Дугарь.

Раніше у поліції назвали основні версії вбивства Шеремета.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Політика