zelenskiy-proviv-naradi-schodo-mizhnarodnoyi-roboti-ukrayina-za-veresen-maye-dosyagti-konkretnikh-rezultativ

Зеленський провів наради щодо міжнародної роботи: Україна за вересень має досягти конкретних результатів

 • 354415 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів наради щодо міжнародної роботи і зазначив, що за вересень країна має досягти конкретних результатів у роботі з міжнародними партнерами. Про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні, пише УНН.

Цитата 

“Провів кілька важливих нарад саме щодо нашої міжнародної роботи. За цей вересень маємо досягти кількох цілком конкретних результатів у роботі з партнерами.

Це стосується і нової зброї для України – готуємо новини, і наших дипломатичних зусиль, щоб об’єднати ще більше країн світу заради відновлення миру на всій нашій землі”, - зазначив президент. 

Також глава держави повідомив, що тиск світової спільноти на росію буде збільшено.

Нагадаємо

У вечірньому зверненні 6 вересня президент Зеленський заявив, що за підсумками дня Україна має нові оборонні, політичні та гуманітарні домовленості. 

Також Президент Зеленський у середу, 6 вересня, провів зустріч із державним секретарем США Ентоні Блінкеном під час його візиту до Києва та розповів йому ситуацію на фронті і про нагальні оборонні потреби українських захисників, зокрема в далекобійній зброї, артилерії та бронетехніці.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Вбили добровольця ДФТГ: двох обвинувачених взяли під варту

     • 390666 переглядiв