zelenskiy-proponuye-sklikati-globalniy-samit-formuli-miru

Зеленський пропонує скликати Глобальний саміт Формули миру

 • 532517 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський оголосив про ініціативу скликання Глобального саміту Формули миру цієї зими. Про це він заявив у відеозверненні, підготовленому для демонстрації перед фіналом футбольного чемпіонату в Катарі, показ якого ФІФА заблокувала, передає УНН.

Цитата

«Я оголошую про ініціативу скликання Глобального саміту Формули миру цієї зими.Саміту для об’єднання усіх народів світу навколо ідеї глобального миру », - сказав Зеленський.

Деталі

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив у Telegram, що Володимир Зеленський запропонував світу Формулу миру – комплекс зусиль, які можуть повернути мир різним народам.

Арахамія пояснив, що для їх втілення Україна пропонує скликати Глобальний саміт Формули миру.

«Не колись, не після нашої Перемоги, а вже цієї зими», - додав він.

Доповнення

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) заблокувала показ звернення Президент України Володимир Зеленський до світу перед фіналом футбольного чемпіонату в Катарі.

Перед цим CNN з посиланням на джерело повідомляло, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) відхилила прохання Президента України Володимира Зеленського виступити із посланням про мир до початку фінального матчу чемпіонату світу у неділю.

Додамо

Зеленський запропонував країнам-партнерам обрати пункти для реалізації "формули миру".

Так, Зеленський виступив на Генасамблеї ООН та представив "формулу миру", яка передбачає мир не тільки для України, але й для усіх країн цивілізованого світу, які зазнали збройної агресії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський про розмови Макрона з путіним: "це не допоможе"

     • 660619 переглядiв