ukenru
zelenskiy-domovivsya-pro-spivpratsyu-z-irlandiyeyu-dlya-shvidshogo-vstupu-ukrayini-do-yes

Зеленський домовився про співпрацю з Ірландією для швидшого вступу України до ЄС

 • 135459 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський домовився з прем’єр-міністром Ірландії Міхолом Мартіном про співпрацю для того, щоб Україна швидше пройшла шляхом від кандидата у члени ЄС до повномасштабного членства. Про це Президент повідомив під час їх спільного брифінгу в Києві, передає УНН.

Цитата

"Це перший, але дуже результативний візит Прем’єр-міністра Ірландії Міхола Мартіна до України. Сьогодні ми обговорили, зокрема те, що стосується продовольчої безпеки, енергетичні питання та підготовку нового, сьомого санаційного пакету проти російської федерації",- сказав Зеленський.

Деталі

Він зазначив, що проінформував прем’єр-міністра про ситуацію на передовій, особливо на півдні та сході України, про фінансові гуманітарні потреби сучасної України.

"Домовилися з паном Мартіном працювати спільно також для того, щоб Україна швидше пройшла шляхом від кандидата у члени ЄС до повномасштабного членства, розраховуємо на допомогу… Досвід Ірландії буде корисний для проведення тих чи інших реформ на цьому шляху", - розповів Зеленський.

Доповнення

Латвія поділиться з Україною своїм досвідом у реформуванні держави під час вступу до ЄС.

Українські Національні Новини

Політика