ukenru
zavershivsya-pershiy-den-zmagan-invictus-games-2018

Завершився перший день змагань Invictus Games-2018

 • 9520 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Завершився перший день змагань Invictus Games-2018. Протягом дня українську збірну підтримувала українська громада в Австралії. З прапорами, оплесками та вигуками "Україна!" скандували та зустрічали наших спортсменів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

Invictus Games – це не спортивні змагання – це зовсім інше: це можливість відчути себе частиною команди, підтримати та отримати підтримку.

Найбільш зворушливий момент завершив змагальний день: французький велосипедист допомагав польському. У нього під час змагань зсудомило ногу, і французький ветеран допомагав досягнути фінішу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Австралії стартували Invictus Games-2018

Завтра, у другий день змагань українська збірна Invictus Games  змагатиметься у веслуванні, яку представить Олександа Бєлобоков, Юрій Дмитренко, Сергій Ільницький та Олександр Чалапій.

Нагадаємо, що сьогодні в перший день змагань у Сіднеї Денис Фіщук здобув бронзу у велогонці. Це перша медаль української збірної Invictus Games на цьогорічних змаганнях та перша за два роки медаль у велоспорті.

Українські Національні Новини

Спорт